Όλες οι κατηγορίες
EN

Αρχική σελίδα>ΠΡΟΪΟΝΤΑ>Σειρά δέρματος ομορφιάς

1
2
1-1
1-2
Συσκευή ομορφιάς ραδιοσυχνότητας κόκκινου φωτός
Συσκευή ομορφιάς ραδιοσυχνότητας κόκκινου φωτός
Συσκευή ομορφιάς ραδιοσυχνότητας κόκκινου φωτός
Συσκευή ομορφιάς ραδιοσυχνότητας κόκκινου φωτός

Συσκευή ομορφιάς ραδιοσυχνότητας κόκκινου φωτός

Ερώτηση
Περιγραφή

Χαρακτηριστικό του προϊόντος
1. Αποτελεσματικότητα: σφριγηλό δέρμα, ανακούφιση από τις ρυτίδες, ελαφρύνει την υφή του δέρματος, αποκαθιστά την ελαστικότητα, κατάλληλο για χρήστες όλων των ηλικιών.
2. Διπολική εστιασμένη ραδιοσυχνότητα, βάθος 4 mm στο δέρμα, τρεις μεταλλικές κεφαλές ραδιοσυχνοτήτων. Υπάρχουν συνολικά 3 γρανάζια, χωρισμένα σε low-end, mid-end και high-end. Μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα το αντίστοιχο γρανάζι ανάλογα με τη φέρουσα ικανότητα του δέρματός σας.
3. Λειτουργία ακτινοβόλησης κόκκινου ενεργειακού φωτός 635nm, θέρμανση του δέρματος, διέγερση πολλαπλασιασμού κολλαγόνου Σε συνδυασμό με ραδιοσυχνότητα RF, θερμαίνει πλήρως το κάτω στρώμα του δέρματος στους 52 ~ 55 μοίρες και σφίγγει το βαθύ δέρμα.
4. Λειτουργία εξόδου ανίχνευσης επαφής με το δέρμα. Όταν δύο ή τρεις από τις τρεις κεφαλές ραδιοσυχνοτήτων αγγίζουν το δέρμα ταυτόχρονα, το κόκκινο φως θα ανάψει αυτόματα και μετά την έξοδο από το δέρμα, το κόκκινο φως θα σβήσει αυτόματα.
5. Έξυπνη λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας, παρακολούθηση της θερμοκρασίας του δέρματος για αποφυγή εγκαυμάτων, ρύθμιση της κρίσιμης θερμοκρασίας του δέρματος σε 42 ~ 43 ℃, όταν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, το όργανο θα σταματήσει αυτόματα τη θέρμανση και το όργανο μπορεί να λειτουργήσει ξανά μετά το η θερμοκρασία μειώνεται. (Όταν η επιδερμική θερμοκρασία είναι 43 μοίρες, η θερμοκρασία του χορίου μπορεί να φτάσει τους 50 βαθμούς ή περισσότερο)
6. Εφαρμοστέο εύρος: μέτωπο, μάγουλα, πηγούνι, άνω χείλος, λαιμός, μύτη, μάγουλα, διάταγμα και περιοχή των ματιών. · Κόκκινο φως: επιδιόρθωση του δέρματος και αύξηση της ελαστικότητας
· Ραδιοφωνική συχνότητα ραδιοσυχνοτήτων: βελτιώστε τη σταθερότητα, μειώστε τις λεπτές γραμμές και βελτιώστε το πρήξιμο
· 43 ℃, κλειδώστε το νεαρό δέρμα
· 3 επίπεδα προσαρμογής, κατάλληλα για μια ποικιλία τύπων δέρματος
· Περιποίηση ζώνης, τα πάντα

προδιαγραφές
ΥλικόABS + PC + μεταλλικό
ΧρώμαΆσπρο
Μέγεθος προϊόντων (μονάδα:mm )167 45 * * 43mm
Βάρος προϊόντος / τεμάχιο130g
Μέγεθος κουτιού (μονάδα: mm)220 140 * * 43mm
Βάρος (κουτί + προϊόν)620g
Πακέτοεγχειρίδιο χρήστη box + blister +
MOQ1k-5k
Ημερομηνία παράδοσης από το εργοστάσιο 35 ημέρες
Τροφοδοσία (Χρόνος φόρτισης, τάση, χρόνος χρήσης)Χρόνος φόρτισης:4H       χρησιμοποιήστε χρόνο:> 2Η     τάση: DC3.7V USB  Καλώδιο 
Τόπος καταγωγήςΚίνα
ΜάρκαΟμορφιά ψαρά
Όροι πληρωμήςT / T, LC
προμήθεια Ικανότητα10000 τεμάχια / μήνα
Ερώτηση